dijous, 20 de febrer de 2020

Visita d'Osmon !!


Avui la colla de 4t ha rebut la visita d’ OSMON (Organització Social per al Món), com una associació propera i local que té especial cura del medi ambient a les terres de Lleida, dins el treball de l’àrea de Valors.
 Ens han explicat que s’encarreguen de fer xerrades educatives, com la d’avui, d’organitzar plantades d’arbres i de convocar recollides de brossa.
Gràcies a l’Adriana, l ‘Adrià i l’Eloi també hem conegut millor els culpables de l’anomenat “canvi climàtic”, un d’ells són els gasos tòxics, sobretot  el CO2 i el metà.
Però sobretot, ens han ajudat a ser més conscients de com tenir cura del nostre planeta, tot recordant-nos “Les 3R”, entre d’altres actuacions.
Per últim, ens hem interessat molt en com podem ajudar-los i en aquest sentit hem descobert que és realment fàcil i que ho podem fer de diverses maneres...


  • 1.    Hi ha l’opció de fer un donatiu, en la mesura de les nostre possibilitats.


  •  2.       Ens podem animar i fer-nos socis!
  • 3.       També, implicar-nos en el paper de voluntaris.  • 4.       Per últim, podem contactar amb ells a través de diverses vies i fer actuacions puntuals de les que van proposant:

osmonong@gmail.com                                                                                            
633031200


 Moltes gràcies Osmon!! Seguirem en contacte, de ben segur!!