dimecres, 19 de febrer de 2020

PROJECTE ESCOLTA'M


Hola Famílies!
Com ja sabeu el nostre centre es troba agradablement immers en el Projecte Escolta’m i pretenem que la filosofia d’aquest projecte impregni el dia a dia de la nostra escola. 

En tot cas, ens sembla adient recordar que un dels seus objectius és traspassar les aules i arribar a les famílies, per això organitzem alguna xerrada que ens sembla d'interès per tots vosaltres, al mateix temps que us fem  arribar mensualment articles de temes educatius d’especial rellevància i actualitat. 

Però, a més a més, ens ha semblat prou significatiu compartir algun dels elements que configuren una de les sessions amb els infants a l’espai Escolta’m. Al llarg d’aquestes, ens comuniquem lliurement i amb respecte, amb sinceritat i confidència. A vegades, ens ajudem d’alguns materials com imatges, perquè els sentiments, les emocions, les vivències o experiències personals no sempre són fàcils d’expressar. Però, sobretot, ens agrada tancar la sessió d’una manera especial i és aleshores quan el grup de companys hi posa fi,tot deixant al seva empremta en forma de paraules lluminoses als vidres que envolten i amaguen els seus secrets!
 Tot seguit us adjuntem alguna imatge actual del nostre espai Escolta’m, ben bonic oi!?