diumenge, 15 de març del 2020

4t - ACTIVITATS del 16 al 20 de MARÇ

Bon dia!
Tal com us hem fet arribar a través de les famílies delegades, a més de les tasques encomanades en suport paper, aquí us deixem els enllaços per complementar la vostra feina. A sota d'aquesta entrada podeu escriure els vostres comentaris, si així ho desitgeu, o bé contactar amb nosaltres a través dels correus de les classes.

MEDI - La funció de nutrició, energia per viure
Cliqueu a sobre de cada enllaç per veure els vídeos dels diferents aparells.
L'aparell digestiu
L'aparell respiratori
L'aparell circulatori
L'aparell excretor
I recordeu, cal tenir una dieta saludable, evitar els dolços... i cantar i ballar molt! ;)
Verdura i peix
Sucre

PROJECTE: L'AIGUA i L'ENERGIA
Després de llegir el còmic ofert per Aquàlia, podeu participar al concurs de dibuix en família clicant a l'enllaç. PARTICIPA-HI!
D'altra banda, us deixem l'enllaç a un Kahoot que hem preparat per repassar la sortida a Capellades. Podeu fer-lo tants cops com vulgueu, escriviu el vostre nom real i la primera lletra del cognom per poder saber qui sou. Clica aquí: CAPELLADES Kahoot 
I si acabeu les maquetes del cicle de l'aigua, també ens podeu enviar les imatges als correus de cada classe! :)

ANGLÈS - Geometry is all around us!
La setmana passada estava previst començar el projecte Geometry is all around us! (la geometria és a tot arreu) però només vam poder començar a 4t A. Vam estar pensant maneres de demostrar als companys de 3r que la geometria ens envolta: línies rectes, corbes, objectes amb formes geomètriques, cilindres, prismes... A 4t A vam proposar fer una excursió per dins i fora de l'escola per poder fer fotos de tot allò que trobéssim amb formes geomètriques. Mentre no puguem anar d'excursió, què us sembla si fem fotos de tot allò que trobem per casa amb formes geomètriques? A veure si trobeu algun objecte per a cada una de les figures en 2 i 3 Dimensions del full SHAPE HUNT i ens les envieu al correu jocbola.4tb@gmail.com

D'altra banda, aquí teniu l'enllaç a les activitats de Koalatext. Aquests dies no caldrà que hi poseu la clau d'accés, estan obertes a tothom gratuïtament.

I per acabar, us adjuntem una altra cançó de Xiula que hem escoltat aquesta setmana a classe i ens agrada molt. Què us sembla si l'escolteu tots junts, mentre feu els deures 'en família' que teníem per dijous relacionats amb l'autoestima?